Proszę podawać wiek(realny bo i tak się wyda), ile czasu dziennie możecie poświęcać na obsługę forum, na czym się znacie.

proszę o posprzątanie testowych postów, powielających się tematów itp. w niedługim czasie powstanie regulamin i zdecydujemy razem czy "zostajemy na pokładzie" a tymczasem dzięki za chęć pomocy.
 proszę o posprzątanie testowych postów, powielających się tematów itp. w niedługim czasie powstanie regulamin i zdecydujemy razem czy "zostajemy na pokładzie" a tymczasem dzięki za chęć pomocy.

.
.

To zrobię dla Ciebie rangę "Mąż zaufania"deer napisał(a):Nie wiem jak to nazwać, kiedyś to sie nazywało w radach planatatorów ,,mąż zaufania".

maksiu napisał(a):To zrobię dla Ciebie rangę "Mąż zaufania"deer napisał(a):Nie wiem jak to nazwać, kiedyś to sie nazywało w radach planatatorów ,,mąż zaufania".

dużo czasu spędzałem na innym "forum" rolniczym to i tu mogę
 dużo czasu spędzałem na innym "forum" rolniczym to i tu mogę 
 Wszystko wyjdzie w praniu.
  Wszystko wyjdzie w praniu.

andrzej2110 napisał(a):maksiu napisał(a):To zrobię dla Ciebie rangę "Mąż zaufania"deer napisał(a):Nie wiem jak to nazwać, kiedyś to sie nazywało w radach planatatorów ,,mąż zaufania".
No to jeszcze potrzebna jest "żona zaufania"

Staram się pisać z głową  i  na tematy  w  których  mam coś do powiedzenia ,pomagałem kiedyś prowadzić pewne forum ,jedno nawet założyłem (lecz niestety wyszło jak wyszło
 Staram się pisać z głową  i  na tematy  w  których  mam coś do powiedzenia ,pomagałem kiedyś prowadzić pewne forum ,jedno nawet założyłem (lecz niestety wyszło jak wyszło  )
  )