gonzo napisał(a):Posiadam czy chciałbym posiadać? Bo te dwa stany dużo różni...
maros napisał(a):Dostałeś wilczy bilet już kilka razy i jeszcze tutaj wracasz??![]()
Co z tego, że film nagrywany porządną kamerą, ale ujęcia kiepskie, brak podkładu i porządnej obróbki![]()
![]()
Jeśli chcesz dzielić się swoją "twórczością" z szerszym gronem odbiorców to na pw mogę Ci wysłać adres do innego forum, gdzie przyjmą Cię z otwartymi ramionami
gonzo napisał(a):Jako że nie pamiętam proszę pamiętających o przypomnienie powodów "bana" dla kolegi @AgropolSokolowoTV. Nie chcę po raz kolejny brnąć w to samo.
rolnikzpolski napisał(a):Witam,
zanim się tutaj zalogowałem, to pamiętam że też mieliście jazdy z tym osobnikiem hehe
pod którąś z jego "superprodukcją" do złotych malin jeden z moderatorów napisał dość ciekawą notkę prawna, ale w tej chwili nie mogę jej znaleźć. Jak widać owa wypowiedź pomogła na pewien czas wypędzić szkodnika. Także proponuję abyście pomogli mi ją znaleźć
AgropolSokolowoTV napisał(a):gonzo napisał(a):Posiadam czy chciałbym posiadać? Bo te dwa stany dużo różni...
Znowu się zaczyna? Nie chcesz to mi nie wierz, mogę podać Ci milion powodów dla których przekonasz się, że ten sprzęt jest mój.
Felusonidasso napisał(a):AgropolSokolowoTV napisał(a):gonzo napisał(a):Posiadam czy chciałbym posiadać? Bo te dwa stany dużo różni...
Znowu się zaczyna? Nie chcesz to mi nie wierz, mogę podać Ci milion powodów dla których przekonasz się, że ten sprzęt jest mój.
Jak już, to ewentualnie Twoich rodziców, pomijając fakt, że to spółka z o.o.
http://www.krs-online.com.pl/przedsiebi ... 89923.html
maros napisał(a):W poprzednim wcieleniu coś wspominałeś, że filmy nagrywasz u wujka/kuzyna w gospodarstwie, a nie u siebie...
Jeśli chcesz robić filmy z dźwiękiem maszyn czy jakiekolwiek inne to radzę najpierw popatrzeć na youtube jak robią to doświadczeni w temacie. Muszę przyznać, że masz oryginalny styl, ale nie da się tego oglądać po prostu.
Liczę, że się ogarniesz i dasz sobie spokój z denerwowaniem ludzi.
Felusonidasso napisał(a):[quote=Widać że nie wiesz że spółka nie musi mieć kilku właścicieli...
deer napisał(a):Hmm tu jest co nieco o ,,twoim ojcu'' http://wrzesnia.info.pl/g/wrze%C5%9Bnia/item/2139 dość późno poczęty byłeś?
deer napisał(a):A czemu nie powinno to mnie interesowaćTo ty tu przyszedłeś w gości tak samo jak ja więc się zachowuj ładnie wobec gospodarza
. A po drugie to jest w ogólnodostępnych mediach.
gonzo napisał(a):Ileż świeżości wniosłeś kolego swoim dołączeniem do nasBrak mi innych słów na opisanie Twej obecności, bo merytoryki raczej brak, jak do tej pory... Ażebym nie był znowu posądzany o czepialstwo i agresywność, decyzje dotyczące naszej protokooperacji pozostawiam innym osobom decyzyjnym.