Uważam że to błąd i dlatego proponuję głosujcie na mnie

Podyskutujmy tu na ten temat tylko proszę bez zbędnych emocji.
zuras napisał(a): czy jak zaglosujemy na JKM ktory z tego co ja rozumiem chce rozpiedzic UE to czy faktycznie bedzie nam lepiej jak jedni znielicznych bedzimy tam glosem na NIE??
brzozak2 napisał(a):Nie znam go osobiście, w sumie to nic nie wiem, ani o nim, ani o pozostałych kandydatach, a najgorsze jest to, że w internecie znalazłem tylko listy wyborcze. Gdzie są programy, wywiady, debaty?
Mamy głosować tylko na podstawie nazwiska?
Być może słabo szukałem, jeśli tak to proszę oświećcie mnie.
zuras napisał(a):A ja szczerze mowiac to nie mam pojecia na kogo glosowac? Bo tak prawde mowiac czy jest cien nadzieji ze jak wybiezemy tego czy tamtego to nam sie faktycznie poprawi zycie? bedzie nam sie lepie zylo? ogladajac te audycje co leca w tv to kazdy zlote gory obieca jeden durgiego w spotach obraza ale dla mnie na kogo bym nie zaglosowal to lepiej nie bedzie... ja bym chcial zeby gorzej aby nie bylo tylko powiedzcie jednonacznie na kogo zaglosowac? czy jak zaglosujemy na JKM ktory z tego co ja rozumiem chce rozpiedzic UE to czy faktycznie bedzie nam lepiej jak jedni znielicznych bedzimy tam glosem na NIE??
gonzo napisał(a):Nie tyle miałem na celu sprowokowanie do reklamowania poszczególnych kandydatów, co czyni kolega powyżej w swoim pierwszym i pewnie ostatnim poście. Chodziło mi raczej o wywołanie dyskusji na temat samego aktu głosowania. Mimo że demokracja jest zła, na nic lepszego nie mamy chyba szans więc warto chyba próbować wpływać na to kto nas reprezentuje. Sam mam poglądy polityczne dość specyficzne co może niektórzy rozmawiający na czacie zauważyli ale uważam że lepszy poseł czy europoseł rolnik z PO czy nawet SLD niż przedstawiciel tej samej partii nie mający nic wspólnego z rolnictwem. Przez rolnika niekoniecznie rozumiem np. aktualną panią prezydent stolicy żeby nie było
A co tam pospierajmy się