dajmy mu szansę jak ją spierdzieli jego problem.  Filmy uważam, są odpowiednio skomentowane.
  dajmy mu szansę jak ją spierdzieli jego problem.  Filmy uważam, są odpowiednio skomentowane.  Miało być TWA jako sformalizowane stowarzyszenie i  jakoś nikt nie działa nic w tym kierunku... Pomysły nowe też nie napływają jakoś. Cóż trzeba więc wziąć sprawy w swoje ręce, w najbliższym czasie zaproponuję kilka pomysłów które naszły mnie podczas jazdy na kombajnie
 Miało być TWA jako sformalizowane stowarzyszenie i  jakoś nikt nie działa nic w tym kierunku... Pomysły nowe też nie napływają jakoś. Cóż trzeba więc wziąć sprawy w swoje ręce, w najbliższym czasie zaproponuję kilka pomysłów które naszły mnie podczas jazdy na kombajnie  Jednym z nich jest nowy twór nieingerujący w forum i nie zmieniający go a poszerzający  zasób informacji jaki mamy na forum. Chyba się przyda  lecz to wyjdzie w praniu, będzie to coś obok więc  Ci którzy będą korzystać  to będą a Ci którzy korzystać nie będą nie będą się złościć że im ktoś FPR zmienia
   Jednym z nich jest nowy twór nieingerujący w forum i nie zmieniający go a poszerzający  zasób informacji jaki mamy na forum. Chyba się przyda  lecz to wyjdzie w praniu, będzie to coś obok więc  Ci którzy będą korzystać  to będą a Ci którzy korzystać nie będą nie będą się złościć że im ktoś FPR zmienia  

Wystarczy pisać mądre posty i jak  już będziemy wiedzieli żeś rolnik to dostaniesz dostęp do całego archiwum czyli ponad  600 tyś wypowiedzi
 Wystarczy pisać mądre posty i jak  już będziemy wiedzieli żeś rolnik to dostaniesz dostęp do całego archiwum czyli ponad  600 tyś wypowiedzi  Postów minimum 30 o ile pamiętam uprzedzając pytanie
  Postów minimum 30 o ile pamiętam uprzedzając pytanie 

). Ogóle chodzi aby w jednym miejscu opisać testowano maszynę. Do opisu dołączyć linki do zdjęć (oczywiście wrzuconych na FPR
 ). Ogóle chodzi aby w jednym miejscu opisać testowano maszynę. Do opisu dołączyć linki do zdjęć (oczywiście wrzuconych na FPR  ), filmów. Obecnie dyskusje toczą się pod zdjęciami no ale to trudniej znaleźć niż w jednym miejscu na forum. Podstawowe pytanie czy osoby które testują maszyny będą chciał podzieli się dłuższą opinią na ich temat??
), filmów. Obecnie dyskusje toczą się pod zdjęciami no ale to trudniej znaleźć niż w jednym miejscu na forum. Podstawowe pytanie czy osoby które testują maszyny będą chciał podzieli się dłuższą opinią na ich temat??

gonzo napisał(a):Kolejna sprawa dział niska jakość, powstał by uniknąć zdjęć słabych rozmiarowo w poszczególnych kategoriach. Niestety tak wzięliście sobie do serca jakość że trafia tam za dużo zdjęć a nie bardzo jest komu je wszystkie przenosić. Jakieś pomysły?
Co do samochodu to "z krówką czy rzepakiem w tle" jestem za. Ale ostro trzeba by tego pilnować.

Porządek też większy by był, bo zauważyłem, że pod zdjęciami na których pojawia się auto, dyskusja toczy się na tematy motoryzacyjne, wylądowało by to więc w oddzielnej kategorii.
 Porządek też większy by był, bo zauważyłem, że pod zdjęciami na których pojawia się auto, dyskusja toczy się na tematy motoryzacyjne, wylądowało by to więc w oddzielnej kategorii.

andrzej2110 napisał(a):Jakiś czas temu wpadłem na pomysł działu na forum "Wyniki testów maszyn" (tytuł może ulec zmianie). Ogóle chodzi aby w jednym miejscu opisać testowano maszynę. Do opisu dołączyć linki do zdjęć (oczywiście wrzuconych na FPR
), filmów. Obecnie dyskusje toczą się pod zdjęciami no ale to trudniej znaleźć niż w jednym miejscu na forum. Podstawowe pytanie czy osoby które testują maszyny będą chciał podzieli się dłuższą opinią na ich temat??

). Pytanie tylko jak z tym walczyć? Ograniczenie rejestracji jest chyba kiepskim pomysłem, banowanie każdego przejawu impotencji intelektualnej? Zajedziemy modów jak zaczną dziennie czytać po kilkanaście zgłoszeń (z czego część może być bezpodstawna) więc wracamy do punktu wyjścia i nie wiadomo co dalej O_o
 ). Pytanie tylko jak z tym walczyć? Ograniczenie rejestracji jest chyba kiepskim pomysłem, banowanie każdego przejawu impotencji intelektualnej? Zajedziemy modów jak zaczną dziennie czytać po kilkanaście zgłoszeń (z czego część może być bezpodstawna) więc wracamy do punktu wyjścia i nie wiadomo co dalej O_o

gonzo napisał(a):Proszę o opinie i najlepiej przykłady czy modyfikować układ kategorii w galerii? Chodzi mi o niektóre działy w których porobiło się sporo zdjęć.