Siwy ma rację niech się Robert wypowie a jak nie będzie chciał to go przekonamy

Co do głosowania to myślę że trzeba dwa razy go mocno wybić raz teraz na pierwsze miejsce żeby zaznajomili się z nim ludzie którzy to czytają to też pomoże a dwa ostra akcja na koniec, mamy już jakieś doświadczenie. Dwa trzeba szybko działać i puścić famę po mediach rolniczych(może ma ktoś wtyki do gazet? tv?)
Czasu
niewiele więc Robercie wypowied
z się i działamy dalej jak reflektujesz, jeżeli nie to też działamy

Moja propozycja tekstu który moglibyśmy rozsyłać do gazet i rolniczych stron www, Robercie czekamy na komentarz

Jak nie masz nic przeciw można tam gdzieś wpleść nazwę forum
" Witam, piszę do Państwa ponieważ jeden z naszej rolniczej braci, Robert Szymczak zwyciężył w środę 23.01.2013 w p
lebiscycie na człowieka roku w regionalnym konkursie powiatu pleszewskiego.
W tej chwili startuje w etapie wojewódzkim.
Pan Robert znany jest lokalnie a ostatnio też w całym kraju z racji udzielania się przez internet. Wdraża nowoczesne technologie produkcji taniej żywności, tak aby sprostać gwałtownemu wzrostowi zapotrzebowania na jedzenie na świecie. Stosuje przy tym metody proekologiczne i integrowanej uprawy tak aby nie zaburzać ekosystemu i nie zatruwać środowiska. Dodatkowo jest konstruktorem i wykonawcą wielu z wykorzystywanych przez siebie maszyn i urządzeń. Kolejnym bardzo nowoczesnym aspektem jego działalności jest szeroko pojęte doradztwo agrarne, z którego bezpłatnie korzysta społeczność forum na którym jest moderatorem.
Prosimy więc o przybliżenie sylwetki Roberta niech w końcu i rolnik zostanie w mediach pokazany z tej prawdziwej, dobrej strony.
Strona konkursu:
http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/746449,czlowiek-roku-2012-wielkopolska-robert-szymczak,id,t.htmlSzymczak Robert - Człowiek Roku Pleszew - wyślij sms o treści WLKP.20 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Głosowanie na Człowieka Roku Wielkopolski 2012 zakończy się dokładnie w sobotę 9 lutego 2013 roku o godzinie 16.59. Tak aby realnie podnieść szanse na wygraną proponujemy głosować po 16 dnia 9 lutego. Zacznijmy zmieniać świadomość Polaków, pokażmy jak powinni widzieć rolnika.
Prosimy o głosy na Roberta - koledzy i znajomi"
To ja uczę się od was, proszę więc o patrzenie przez pryzmat nauki na moje wypowiedzi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem Polakiem i piszę po polsku.