Jakoś nie wyszło czasowo żeby coś napisać we właściwym dniu ale skoro już zacząłeś czuję się wywołany do tablicy.
Dziękuję że jesteście tutaj i cieszę się, że chyba się podoba. Pomysł szybko przekształcił się w coś, w czym uczestniczy wielu ludzi z całego kraju.
Wspaniale że udało mi się poznać z "maksiu" bo bez niego technicznie forum by leżało. Włożył mnóstwo pracy w poprawianie skryptów i ich konfigurowanie, dzięki Ci Łukaszu za to.
Dzięki za pomoc moderatorom bo bez nich byłby rozgardiasz. Dzięki Andrzeju za budowanie struktury forum. Dzięki wszystkim za obecność.
Rozwijajmy to co powstało dalej. Tu prośba o większą aktywność na forum bo czat jest wygodnym miejscem wymiany informacji ale niestety większość naprawdę cennych informacji którymi się dzielicie ucieka wraz z przesuwaniem się okna rozmowy

Dzielmy się nimi z innymi i pozostawiajmy na przyszłość sami dla siebie w postach na forum.
Cóż, do kolejnej rocznicy...
To ja uczę się od was, proszę więc o patrzenie przez pryzmat nauki na moje wypowiedzi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem Polakiem i piszę po polsku.