wiem że to forum rolnicze ale jeden temat o EURO nie zaszkodzi (chyba) - inni na to nie wpadli pomimo EURO nastroju - nie będziemy w nim nic komentować ani przekrzykiwać się kto grał lepiej - za to będziemy tutaj typować wyniki meczów jakie w danym dniu się odbywają
Ostatnio edytowano So, 9 czerwca 2012, 23:46 przez sebekwolkasos, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Gracja to inaczej szyk :D, chodziło Ci o państwo Grecja. :)
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.
pamiętam czasy świetności naszej piłki i czasy nadziei-upadków ale w tak wielkim dniu należy być optymistą i jak śpiewała św.p. Anna Jantar ''najtrudniejszy pierwszy krok'' Polska-Grecja 1:0 Czechy-Rosja remis
Ostatnio edytowano So, 9 czerwca 2012, 23:47 przez sebekwolkasos, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Literówki w nazwach zaznaczonych państw.
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.
Ostatnio edytowano Wt, 12 czerwca 2012, 17:29 przez sebekwolkasos, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Bobek, znowu ten sam błąd, ale wybaczam Ci. :)
Polska Rosja 1;2 przykre ale jestem realistą Grecja Czechy 1:1
Ostatnio edytowano Wt, 12 czerwca 2012, 17:28 przez sebekwolkasos, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Gracja to inaczej szyk, chyba chodziło Ci o nazwę państwa.
Zetor Team Na sprzedaż bydło, konie, świnie i wiele innych