Hamech? Najgorsza firma z jaką się spotkałem dotychczas nie dość że cena nie jest adekwatna do możliwości owego silosu to jeszcze według mnie i wielu moich znajomych z branży najgorzej prosperujące produkty na rynku! Zajmuję się hodowlą drobiu już od wielu wielu lat i korzystałem z takich silosów np. jak BIN. Spełniał poniekąd moje oczekiwania, był dość dobry ale miał bardzo cienką blachę co powodowało w dużej mierze różnego rodzaju odgięcia pod wpływem ciężaru. Postanowiłem, że zainwestuje w kolejny silos dobrych parę lat temu i zaufałem firmie Winkler. Następnie stwierdziłem ( za poleceniem znajomego), że spróbuje z Silosami oferowanymi przez firmę MICHAŁ, Szczerze? Nie wiem po co montować 3 razy słabsze blachy od tych standardowych? Jeśli to miała być jakaś rewolucja w przemyśle silosowym, to komuś ewidentnie się to nie udało

Moje rozczarowanie sięgnęło szczytu. Tak złego wykonania nie widziałem chyba nigdy, było to wyrzucanie dużych pieniędzy w błoto. Od kilku lat ( jakoś od 3) korzystam z silosu AGOS i w gruncie rzeczy jestem bardzo zadowolony, porównując do BINa i Winklera. Najważniejszą rzeczą i najbardziej opłacalną jest patent, którą jest załadowcza rura ukośna umożliwiająca najprostszy załadunek/rozładunek paszy. Jestem zniesmaczony większością silosów na rynku, pozdrawiam.