1`. Pierwsza sprawa czy belka standardowa składana poziomo wzdłuż beczki sprawdzi sie na waskich działkach mam kilka pasków 12m

2.W pierwszym zamyśle miałą byc belka składana pionowo tak jak w Pilmecie REX, Amazone UG itp. Ta belka wiem że daje duża mozliwosc doboru szerokosci roboczej poniewaz składa sie w sumie 3 razy i po złożeniu każdej z czesci można pryskac.
3. Kolejna sprawa komnputer czy brac full wypas z GPS jesli dzialki ogólnie sa prostokątne czy jest sens wywalac kase na GPS ?
4. Nastepnie jaki zaczep żeby dobrze kopiował sladował ciągnik ( doradca z amazone twierdzi że ten hydrauliczny górny jest gorszy od standardowego z belka na na TUZ)
5. Czy brac os z amortyzacja hamulcami czy to zbedne wydatki ?
6. Jakie koła beda najoptymalnijsze do takiego opryskiwacza ( czy szerokosc w okolicy 340mm bedzie oki)
6. Najważnijsze czy warto wydac 20-50tys wiecej za amazone, kvernelanda, hardi czy na gospodarstwo do 100ha wystarczy pilmet czy moze nawet coś tanszego ( tad-len). JAk narazie najbardziej wpadł mi w oko amazone UG 2200, ale innych jescze nie wykluczyłem

7. Na co jeszcze zwrócic uwage przy doborze wyposażenia