chodzi mi o to żeby karty podpisane były tematami po odpaleniu, jeśli odpalam np. 5 tematów to widać byłoby na której karcie jaki jest. na "poprzednim forum" tak było
 chodzi mi o to żeby karty podpisane były tematami po odpaleniu, jeśli odpalam np. 5 tematów to widać byłoby na której karcie jaki jest. na "poprzednim forum" tak było  

W tej chwili nie trzeba już celować w tą karteczkę, wystarczy kliknąć na link. Poprawiałem to w tygodniuwiesmag napisał(a):Felusonidasso-po prawej stronie masz taką maleńką krateczkę za nickiem użytkownika który ostatni dodał post-kieruje na ostatni właśnie post-bezpośrednio.
też zawsze otwieram w nowych kartach-takiego problemu nie miałem.

wiec wstawiajmy
 wiec wstawiajmy 

swoją drogą kilku ludzi czepiało się twojego zdjęcia ciągnika z dziewczyną gospodar
 swoją drogą kilku ludzi czepiało się twojego zdjęcia ciągnika z dziewczyną gospodar  ale Cię wybroniłem ;p muszę coś napisac na kształt regulaminu.
 ale Cię wybroniłem ;p muszę coś napisac na kształt regulaminu.

Mariusz x napisał(a):Popieram, jeśli forum ma być profesjonalne, to chyba fan cluby nie są potrzebne(wręcz zbędne). Druga sprawa to tematy typu "dziewczyna dla farmera", na pewnym znanym forum to się sprawdzało(dużo nastolatków, dużo wyświetleń, postów, duży ruch w interesie), ale z rolnictwem nie ma to nic wspólnego, są od tego osobne portale. Ma być profesjonalnie, to trzeba utrzymywać porządek i nie śmiecić dziwnymi tematami.

gonzo napisał(a):Też mam takie zdanie jak Wy, od głupot mamy czatswoją drogą kilku ludzi czepiało się twojego zdjęcia ciągnika z dziewczyną gospodar
ale Cię wybroniłem ;p muszę coś napisac na kształt regulaminu.

Klub  przynajmniej ten do którego należę traktuję z przymrużeniem oka ,ale nie jest on tylko po to by się tam zapisać ale też służy miedzy innymi   wymianie informacji , porad dotyczących  wschodnich sprzętów wiec zbędny nie jest tak do końca
  Klub  przynajmniej ten do którego należę traktuję z przymrużeniem oka ,ale nie jest on tylko po to by się tam zapisać ale też służy miedzy innymi   wymianie informacji , porad dotyczących  wschodnich sprzętów wiec zbędny nie jest tak do końca    Bo o reszcie tematów na spotkaniach nie będę pisał
  Bo o reszcie tematów na spotkaniach nie będę pisał   

za kilka dni ustanowimy reguły reklamowania się Tu, do tej pory prosił bym o nie czynienie tego tak  intensywnie, dodam że możesz przygotować sobie wizytówkę firmy bo powstanie dla sprzedawców oddzielny dział.
 za kilka dni ustanowimy reguły reklamowania się Tu, do tej pory prosił bym o nie czynienie tego tak  intensywnie, dodam że możesz przygotować sobie wizytówkę firmy bo powstanie dla sprzedawców oddzielny dział.

andrzej2110 napisał(a):hmmm ciekawy pomysł ale czy nie będzie zbyt duże rozdrobnienie?? Narazie w tym temacie nie ma dużego zainteresowania. Jak się rozkręci to można będzie takie coś wprowadzać.