Nie chcę na was zarabiać. Jak zacznie wpłacać to jeszcze mi się to spodoba... Poważnie myślę nad założeniem fundacji (mogę zostać prezesem
 Nie chcę na was zarabiać. Jak zacznie wpłacać to jeszcze mi się to spodoba... Poważnie myślę nad założeniem fundacji (mogę zostać prezesem  ) wtedy wpłaty szły by na jej konto a że fundacja nie może mieć zysku to byśmy organizowali  "mitingi" na które owe wpłaty czy zyski z reklam by szły
) wtedy wpłaty szły by na jej konto a że fundacja nie może mieć zysku to byśmy organizowali  "mitingi" na które owe wpłaty czy zyski z reklam by szły 

A to jesteśmy młodzi jesteśmy siłą tego kraju
 A to jesteśmy młodzi jesteśmy siłą tego kraju   (ale przemowa
 (ale przemowa  )
 ) 

forum.
 forum. bez przymusu
  bez przymusu

slaw17 napisał(a):Mam małą propozycję aby stworzyć mapkę Polski z lokalizacją użytkowników, fajnie by to wyglądało.

MECHANIZATOR napisał(a):W galerii przydała by się kategoria "Rolnictwo w stylu retro" z podziałem na zdjęcia z lat 40tych 50tych 60tych 70tych 80tych itd - żeby była jasność to wstawiali byśmy tam tylko zdjęcia zrobione przez nas lub naszych dziadków/rodziców a nie każdy znaleziony w necie szajs

.
 .Pozwoliłem sobie popełnić takie działy, ale na usprawiedliwienie mam to, że dzięki takiemu podziałowi będzie można zobaczyć, jak na przestrzeni dekad zmieniało się rolnictwoandrzej2110 napisał(a):MECHANIZATOR napisał(a):W galerii przydała by się kategoria "Rolnictwo w stylu retro" z podziałem na zdjęcia z lat 40tych 50tych 60tych 70tych 80tych itd - żeby była jasność to wstawiali byśmy tam tylko zdjęcia zrobione przez nas lub naszych dziadków/rodziców a nie każdy znaleziony w necie szajs
Takowy dział jest jak najbardziej potrzebny ale już tak dokładny podział to chyba już za duże rozdrobnienie...

Środkowy przycisk myszy (rolka) albo w laptopie lewy i prawy razem dają taką funkcjonalność. Niestety jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu.EppS napisał(a):Czy otwierając linki, mogłyby się otwierać w nowym oknie ?

] Więcej grzechów nie pamiętam  ...
 ] Więcej grzechów nie pamiętam  ...

)ktore powoli schodzi na psy.
 )ktore powoli schodzi na psy. 

Ringo napisał(a):Można by także rozbudować strefę offtopicu poszerzając ją o działy o muzyce, filmach, książce, etc., co by czasem od rolnictwa się oderwać.

danield28 napisał(a):wiemy kto ile ma lat...
 Dzieciarnia jak będzie chciała to wpiszę 20 lat i poznasz jedynie po wypowiedzi, ze tyle nie ma. Z imionami mi się podoba.
 Dzieciarnia jak będzie chciała to wpiszę 20 lat i poznasz jedynie po wypowiedzi, ze tyle nie ma. Z imionami mi się podoba.